Ο επικεφαλής της Scuderia Toro Rosso, Franz Tost, έδωσε εξηγήσεις για την αποχώρηση των Jaime Alguersuari και Sébastien Buemi καθώς και για την επιλογή των δύο νέων οδηγών, του Daniel Ricciardo και του Jean-Éric Vergne.

Ο Franz Tost δήλωσε: «Είχαμε πολλές συζητήσεις για να καταλήξουμε στο line up της ομάδας μας αφού φανερά είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την απόδοση της ομάδας».

Όταν ρωτήθηκε για τη διπλή αποχώρηση των Alguersuari και Buemi απάντησε: «Ο Sébastien ήταν μαζί μας για τρεις σεζόν και ο Jaime δυόμισι. Και οι δύο δούλεψαν σκληρά για την ομάδα και έκαναν ότι μπορούσαν για καλά αποτελέσματα. Ωστόσο, η Toro Rosso πάντα ήταν μια ομάδα για νέους οδηγούς και μετά από δύο σεζόν κάτω από τη ζώνη δεν θεωρείσαι πια νέος».

Τέλος ο Franz Tost σχολίασε: «Σε έναν ιδανικό κόσμο, οι οδηγοί που θα έφευγαν από την Scuderia Toro Rosso θα πήγαιναν στη Red Bull Racing, αλλά δεν υπάρχουν άδειες θέσεις στην αδελφή μας ομάδα αυτόν τον καιρό. Η Toro Rosso μπήκε στον κόσμο της F1 το 2006 όταν η Red Bull αγόρασε τη Minardi.