Ο διευθύνων σύμβουλος της Williams, Adam Parr, είναι αισιόδοξος, όσον αφορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με τον Λονδρέζο, το 2012 η ομάδα του θα είναι πιο ανταγωνιστική από την φετινή χρονιά που οι Rubens Barrichello και Pastor Maldonado έχουν μόλις 5 βαθμούς σε 18 αγώνες.

«Έχουμε πολλά νέα μέλη και όλοι έκαναν ενδελεχή έρευνα αναζητώντας τους τομείς όπου κάναμε λάθη. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία διόρθωσης όλων των κακώς κειμένων. Όμως αυτή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μία νύχτα. Ξέρουμε που θέλουμε να φτάσουμε και ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε.

Οι αλλαγές στην αγωνιστική ομάδα χάρη στον Mark Gillan (επικεφαλής μηχανικός), στο τμήμα σχεδιασμού χάρη στον Jason Somerville (επικεφαλής αεροδυναμικής) και τον Mike Coughlan (τεχνικός διευθυντής) είναι εμφανείς. Νιώθω λοιπόν αισιόδοξος λόγω αυτών των αναβαθμίσεων στο δυναμικό μας. Πιστεύω λοιπόν πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλύτερο 2012.

Εκτός από το χρόνο που είχαν οι προαναφερθέντες να εντοπίσουν και να διορθώσουν τα λάθη, θα έχουμε και νέο συνεργάτη στον τομέα της παροχής κινητήρων: τη Renault. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσεις πως η μονάδα τους είναι σπουδαία και έχουν τους πόρους να τη βελτιώσουν. Νιώθω λοιπόν αισιόδοξος», σχολίασε ο Parr.

Για το ποιος θα είναι ο teammate του Rubens Barrichello δεν έδωσε κάποια πληροφορία και αν αυτός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της ομάδας για το 2012

Πηγή: formulaena.gr