Μαζί με το ολοκαίνουργιο και πολυαναμενόμενο Opel Astra GTC στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (τον επόμενο μήνα) θα κάνει την πρεμιέρα της και μια βελτιωμένη από τον οίκο tuning Irmscher έκδοση του γερμανικού κόμπακτ σπορ μοντέλου.

Η πασίγνωστη εταιρία βελτιώσεων μοντέλων της Opel, η Irmscher, είναι από τις πρώτες που προμηθεύθηκαν το ολοκαίνουργιο Astra GTC. Και πριν λίγα μόλις 24ώρα προχώρησε στην αποκάλυψη των λεπτομερειών γύρω από το αναβαθμισμένο Astra GTC που θα παρουσιάσει στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης.

Η αναβάθμιση στην οποία έχει προχωρήσει η Irmscher αρχίζει από τον τομέα της απόδοσης του κινητήρα και φυσικά των επιδόσεων. Το υπερτροφοδοτούμενο 1.6 λίτρου μοτέρ του Astra GTC με νέα χαρτογράφηση και άλλες σημαντικές παρεμβάσεις, από τους 180 ίππους και τα 230Nm ροπής, φθάνει πλέον τα 212 άλογα και 274 Nm ροπή.

Αυτές οι βελτιώσεις είναι δεδομένο πως έχουν αντίκτυπο στον τομέα των επιδόσεων, όμως ο γερμανικός οίκος δεν ανακοίνωσε ακόμη τιμές επιτάχυνσης, τελική ταχύτητα κλπ. Τεχνικά στοιχεία αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Φρανκφούρτη.

Η ανοξείδωτη εξάτμιση και το χαμηλωμένο κατά 30 mm αμάξωμα –λόγω των σπορ αναρτήσεων- βελτιώνουν την σπορτίβ εικόνα του αυτοκινήτου. Παράλληλα οι αναβαθμισμένες αναρτήσεις προσφέρουν καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.

Το πακέτο styling της Irmscher για το νέο Astra GTC περιλαμβάνει μια μπροστινή ποδιά, μαρσπιέ, μεγαλύτερη αεροτομή οροφής, και ένα οπίσθιο διαχύτη.

Πελάτης μπορεί να επιλέξει από διάφορα σχέδια ζαντών αλουμινίου σε μεγέθη έως και 21 ίντσες.

Όσο για το εσωτερικό, τις προσφορές της γερμανικής δέκτη περιλαμβάνουν δερμάτινη ταπετσαρία και επένδυση από αλουμίνιο στο ταμπλό και τα πεντάλ.

Πηγή: auto24.gr