Αισιόδοξος και χαρούμενος είναι ο Λιούις Χάμιλτον από την απόδοση του στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στην πίστα Ουγγαρόρινγκ, όπου φιλοξενείται ο όγδοος γύρος του Παγκόσμιου πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1.

Ο Βρετανός ελπίζει να έχει και πάλι ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρώτο σκαλί του βάθρου.

«Είναι υπέροχο συναίσθημα να ξεκινάς το σαββατοκύριακο από την κορυφή. Είχαμε μία καλύτερη πρώτη ημέρα δοκιμών από ότι στο Νίρμπουργκρινγκ, έτσι είμαι πολύ χαρούμενος. Το μονοθέσιο φαίνεται πολύ ανταγωνιστικό, δεδομένων των καυσίμων και της ισορροπίας που είχαμε», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον, ο οποίος ελπίζει να έχει και πάλι ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους μηχανικούς του.

«Νομίζω πως ίσως έχουμε τον ίδιο ρυθμό, όπως και στη Γερμανία και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Οι μηχανικοί στο εργοστάσιο εργάζονται πολύ – πολύ σκληρά. Έχουμε αρκετές αναβαθμίσεις και αυτό είναι κατόρθωμα για όποιον το έχει καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», συμπλήρωσε.

Πηγή: sport-fm.gr