Η VW θα ανακοινώσει την εμπλοκή της στο WRC στο περιθώριο του 5ου γύρου του θεσμού, το Ράλι Σαρδηνίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Η γερμανική εταιρεία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα γνωστοποιήσει την εμπλοκή της σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στον ιταλικό αγώνα στις 5 Μαΐου. Αρχικά, η VW είχε σχεδιάσει να ανακοινώσει την εμπλοκή της στο Ράλι Πορτογαλία, αλλά το γεγονός ότι ακόμα δεν είχαν υπάρξει κάποιες οριστικές αποφάσεις και τελικές υπογραφές, είχε σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση της ανακοίνωσης.

Σε αυτή την ημερομηνία, αναμένεται να γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα, αλλά και το αυτοκίνητο με το οποίο η γερμανική εταιρία να εμπλακεί στο θεσμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2012 θα ακολουθήσουν επιλεκτικούς αγώνες, ενώ το αυτοκίνητο που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει το όπλο της γερμανικής εταιρείας, θα είναι το Polo WRC.

Την ίδια ώρα, οι οδηγοί που αναμένεται να αποτελέσουν τη δύναμη πυρός της VW θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι Petter Solberg και Nasser AlAttiyah. Πάντως, κρατήστε και το όνομα του Juho Hanninen, το οποίο επίσης ακούγεται το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: 4troxoi.gr