Οι αδερφοί Nikita και Iliya Bridan από την Καλιφόρνια που δηλώνουν μανιακοί με τα αυτοκίνητα κατασκεύασαν το Outlandish HF-11, ένα supercar παρά πολλά υποσχόμενο.

Το CARBUZZ έγραψε ότι το πολυτελές όχημα θυμίζει μια Porsche 911 και αποτελεί ένα συνονθύλευμα ιδεών, καθώς τα δύο δίδυμα αδέρφια έχουν πολυετή εμπειρία, αφού εργάστηκαν σε εταιρείες όπως η Honda R&D, η Hyundai και η General Motors.

Το Outlandish HF-11 αποτελείται σε μεγάλο μέρος από ανθρακονήματα, ενώ χρειάστηκαν δύο χρόνια σχεδιασμού και περισσότερες από 3.500 ώρες εργασίας για να δημιουργηθεί.

Το βάρος του αναμένεται να μην υπερβαίνει τα 900 κιλά, ενώ θα διαθέτει κινητήρα 4,6 λίτρων που αποδίδει 600 ίππους ή κινητήρα 5,0 λίτρων με απόδοση έως και 1.200 ίππους. Επίσης, θα είναι τοποθετημένος πίσω από τον οδηγό και θα προσφέρονται χειροκίνητα κιβώτια έξι ταχυτήτων και σειριακά κιβώτια επτά ταχυτήτων.

Επιπλέον, οι αδερφοί Bridan υποσχέθηκαν να τοποθετηθεί και μπαταρία EV, ώστε οι οδηγοί να διαλέγουν αν θέλουν να οδηγήσουν με συμβατικό καύσιμο ή ηλεκτρική ενέργεια. Τα οχήματα όμως που θα διαθέτουν και τις δύο λειτουργίες, αναμένεται να είναι πιο βαριά.

Συνολικά, αναμένεται να παρασκευαστούν μόνο 25 μοντέλα, με το ένα να κοστίζει 1.850.000 δολάρια, ενώ η τιμή θα αυξηθεί κατά 500.000 δολάρια, αν ο πελάτης ζητήσει και μπαταρία EV.