Με το τέλος της αντίστροφης μέτρησης του Cupra Cube να σηματοδοτεί την έναρξη του 37ου Louis Vuitton America’s Cup Barcelona, η Ισπανική μάρκα παρουσιάζει το Terramar, το επίσημο αυτοκίνητο του διαγωνισμού, ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του στις 3 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, το χρονόμετρο που θα εγκατασταθεί στην παραλία της Βαρκελώνης, θα δείξει ορισμένες λεπτομέρειες του νέου μοντέλου της μάρκας. Το Cupra Cube θα προβάλλει επίσης πληροφορίες για τους διάφορους αγώνες, καθώς και τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, για να διασφαλίσει ότι οι φίλοι του διαγωνισμού θα είναι πάντα ενημερωμένοι.

Το Terramar έρχεται για να ανεβάσει την μάρκα στην καρδιά της ταχύτερα αναπτυσσόμενης κατηγορίας στην Ευρώπη. Αποτίνοντας φόρο τιμής στην πίστα Terramar που βρίσκεται στο Sitges, στην οποία η Cupra παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο, αυτό το ηλεκτροκίνητο SUV ανήκει σε μια νέα εποχής, που δημιουργήθηκε ακολουθώντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, συνδυάζοντας το συναίσθημα και τις επιδόσεις.

Το SUV μοντέλο ενσωματώνει την επόμενη γενιά της τεχνολογίας eHybrid, εκτενέστερη ψηφιοποίηση και χαρακτηριστικά βιωσιμότητας, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις οδηγικές επιδόσεις.
Η παγκόσμια πρεμιέρα του Terramar θα είναι ένα αξέχαστο γεγονός στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού όπου δεν υπάρχει δεύτερη θέση: ή κερδίζεις ή χάνεις.

Το event θα μεταδοθεί ζωντανά στις 3 Σεπτεμβρίου στις 12:15 (CEST) στο YouTube: