Το ζεύγος Μπέκαμ βρισκόταν στην Ιαπωνία όπως και όλη η οικογένειά τους. Ήταν πέντε τα ξημερώματα και το κινητό τηλέφωνο του Ντέιβιντ δεν σταματούσε να δονείται. Κάτι είχε συμβεί και ήταν σημαντικό. Δεν μπορούσε να το αποφύγει. Τότε πήρε τη συσκευή στα χέρια του. Ο Λιονέλ Μέσι είχε αποφασίσει να παίξει για την Ίντερ Μαϊάμι.

Η αναταραχή που επικρατούσε, πάντως, δεν άρεσε καθόλου στη σύζυγό του Βικτόρια. «Ξύπνησα και πήρα το τηλέφωνο και η Βικτόρια μου έκανε: “Είσαι σοβαρός; Κλείσε το κινητό τηλέφωνο να κοιμηθούμε!”», είπε ο «Μπεκς», πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Athletic». Εκείνη την στιγμή δεν περίμενε πως η ιστορία της ομάδας του και του MLS θα άλλαζαν για πάντα.

«Έβαλα τα γυαλιά μου και ούρλιαξα: “ο Λέο έρχεται!”. Ακόμη και σήμερα όταν το θυμάμαι, ανατριχιάζω», ανέφερε. «Ποτέ δεν περίμενα νιώσω, ως ιδιοκτήτης ομάδας, το ίδιο συναίσθημα που είχα ως ποδοσφαιριστής. Όταν έλαβα το τηλεφώνημα ένιωσα ακριβώς όπως όταν οι οπαδοί φώναζαν το όνομα μου στο “Ολντ Τράφορντ” (σ.σ. το γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ή το “Γουέμπλεϊ” (σ.σ. φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας). Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα “μόλις νικήσαμε όλο τον ανταγωνισμό και υπογράψαμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία”», συμπλήρωσε ο Μπέκαμ.

Δείπνο με την… οικογένεια

Έκτοτε έχουν συμβεί πολλά. Ο Λιονέλ Μέσι έχει κάνει ντεμπούτο με την Ίντερ Μαϊάμι και μετράει ήδη τρία γκολ σε δύο ματς. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βούρκωσε βλέποντάς τον να σκοράρει, ενώ ο Μέσι πανηγύρισε μαζί του ένα από τα γκολ του. Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι χαρούμενη με την τεράστια επιτυχία του συζύγου της και πλέον οι Μέσι και οι Μπέκαμ έχουν αναπτύξει μια φιλική σχέση.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής (28/7), ο Λιονέλ Μέσι τη σύζυγό του Αντονέλα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Βικτόρια, ο Σέρχιο Μπουσκέτς με τη σύζυγό του Έλενα Γκαλέρα και άλλους μετόχους της Ίντερ Μαϊάμι βγήκαν για φαγητό με τον Αργεντινό να υπογραμμίζει πως πέρασε ωραίες στιγμές με φίλους. Ο Μπέκαμ, πάλι, έγραψε στο Instagram: «Το τέλειο δείπνο, οικογένεια».