Μια νέα προσπάθεια στο πλατό του Tv Queen κλήθηκαν να παρουσιάσουν, τη νύχτα της Κυριακής, η Κατερίνα Νάκου και η Λία Σουργιαδάκη για να την αξιολογήσουν, εν συνεχεία, οι καθηγητές της σχολής του OPEN. Όταν όμως η οικοδέσποινα του ριάλιτι, Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε τον λόγο στην Κατερίνα Γκαγκάκη, εκείνη δεν έκρυψε την προσωπική της απογοήτευση για ένα συγκεκριμένο και πολύ βασικό στοιχείο στη συνεργασία των δυο κοριτσιών.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Γκαγκάκη επισήμανε για τις δυο παίκτριες του Tv Queen πως «σε πολλά στοιχεία συνεχίζει να είναι ανέκφραστη η Κατερίνα. θεωρώ λοιπόν ότι αυτή η υπερέκφραση, την οποία ενδεχομένως ερμηνεύουμε στη Λία, δίνει μια ισορροπία. Να πω εγώ ότι αυτό, το οποίο είδαμε, ήταν κατά το δυνατόν άρτιο. Αυτό που με τρομάζει όμως πάρα πολύ είναι ότι αυτό το άρτιο δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο με τον οποίο συνεργαστήκατε».

«Έχοντας δουλέψει πολλά χρόνια πλέον στην τηλεόραση, πίσω από τις κάμερες, δεν θα ήθελα καθόλου να ξανασυνεργαστώ με παρουσιάστριες που έχουν ζήτημα συνεργασίας, συντονισμού και διάδρασης. Καθόλου όμως! Κανένας, μα κανένας, καναλάρχης ή στέλεχος καναλιού δεν θέλει μη συνεργάσιμους ανθρώπους! Αυτό είναι η αλήθεια πως εμένα με πάγωσε και με στεναχώρησε. Είχαμε μια συζήτηση και με τις δυο σας και αυτή τη φορά, Κατερίνα, είναι δικός σου πόντος αρνητικός. Μεγάλο θέμα για μένα αυτό».

Θέλοντας τότε να δικαιολογήσει κάπως το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την συμφοιτήτρια της, η Κατερίνα Νάκου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αν δεν είχα μπει στη διαδικασία να μας συντονίσω, μπορεί να μην είχαμε αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή». Κάτι που κάθε άλλο παρά ικανοποίησε την καθηγήτρια του Tv Queen, Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία και υπογράμμισε πως «αυτό είναι ακόμα χειρότερο που λες αυτή τη στιγμή».