Ο Λιονέλ Μέσι έκανε ντεμπούτο με γκολ στην Ίντερ Μαϊάμι αφού με δική του εκτέλεση φάουλ στο 94ο λεπτό ήρθε η νίκη με 2-1 επί της Κρουζ Αζούλ, με την κάμερα να πιάνει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, συνιδιοκτήτη της ομάδας, βουρκωμένο καθώς πανηγύριζε ενώ και η Σερένα Γουίλιαμς… το έζησε πιο έντονα από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Η μεταγραφή του Αργεντίνου είναι εξαιρετικά σημαντική όχι μόνο για την ομάδα του Μαϊάμι αλλά γενικά για το MLS, το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το οποίο έχει ως στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολύ περισσότερων από ό,τι μέχρι τώρα.

Υπό αυτή την έννοια, το γκολ του Μέσι στο ντεμπούτο του και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ήταν ό,τι καλύτερο προκειμένου να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, οι οποίες φυσικά δεν ξέφυγαν από τις κάμερες.

Έτσι, όλος ο κόσμος είδε τον Μπέκαμ να βουρκώνει μετά το γκολ του Αργεντίνου με εκτέλεση φάουλ, ενώ λίγο πιο πέρα η Σερένα Γουίλιαμς παρακολουθούσε το παιχνίδι παρέα με την Κιμ Καρντάσιαν και πανηγύρισε το γκολ πολύ πιο έντονα από ό,τι θα περίμενε και η ίδια, με δεδομένο ότι δεν είναι και ποδοσφαιρόφιλη.