Δεύτερο ματς του Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ, δεύτερη επιτυχία για την Ίντερ Μαϊάμι που νίκησε με 4-0 την Ατλάντα Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο του Leagues Cup, μιας διοργάνωσης όπου αγωνίζονται μεταξύ τους ομάδες του MLS με ομάδες της μεξικάνικης λίγκας. Δύο γκολ έβαλε ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που έδωσε και μια ασίστ, με το κατάμεστο «DRV PNK Stadium» να τον αποθεώνει.

Ωστόσο, τα αθλητικά του επιτεύγματα μοιάζουν να βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο αυτές τις μέρες, αν και φτάνοντας τις 67 συμμετοχές σε γκολ αυτή τη σεζόν ξεπέρασε τις 66 του Έρλινγκ Χάαλαντ και πλέον έχει και τα στατιστικά με το μέρος του στην υποψηφιότητά του για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Ο Μέσι είναι… ατραξιόν στη Φλόριντα, σαν τη Ντίσνεϊλαντ. Τα γκολ του είναι αφορμή για να μπουν στο μικροσκόπιο οι πανηγυρισμοί του. Ή για να καταγραφούν οι αντιδράσεις των επωνύμων που πηγαίνουν στο γήπεδο για να τον δουν να αγωνίζεται.

Σε μια ιδιαίτερη μέρα για εκείνον αφού πήγε η μητέρα του Σέλια να τον δει, ο Μέσι πανηγύρισε μ’ έναν παράξενο τρόπο. Κοιτάζοντας προς τη μεριά του CEO της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, έκανε το χέρι σα λαβή πως έπιανε τον λαιμό κάποιου. Αμέσως τα σχόλια έπεσαν βροχή για το αν μιμήθηκε τον Darth Vader ή αν πρόκειται για κάποια κίνηση από το Dragonball. Ο «Becks», πάντως, χαμογέλασε στην πλάγια γραμμή.

Παρηγόρησε το γιο του DJ Khaled

Στο γήπεδο βρέθηκε ένας θρύλος του Μαϊάμι, αλλά και της ραπ μουσικής, ο DJ Khaled. Χρησιμοποιώντας την επιρροή του έβαλε το γιο του, Άσαχντ, στη σειρά να κρατάει το χέρι του Λιονέλ Μέσι καθώς οι ομάδες έβγαιναν από τα αποδυτήρια και παρατάχθηκαν για την ανάκρουση του ύμνου των ΗΠΑ. Ο μικρός, όμως, δεν ένιωθε άνετα κι έβαλε τα κλάματα με τον Μέσι να προσπαθεί να τον παρηγορήσει και να τον ηρεμήσει.

Στις εξέδρες, το παρών έδωσαν επίσης ο Diddy, η Καμίλα Καμπέλο, μεταξύ άλλων αστέρων της showbiz. Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς η ποπ σταρ έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Πόσο σ’ αγαπάμε Λέο Μέσι. Ο κορυφαίος όλων των εποχών ως ποδοσφαιριστής και πολύ καλός άνθρωπος».