Ένα μοντέλο του OnlyFans έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στο Twitter, αφού ανέφερε ότι μέσα σε ένα χρόνο έκανε μόνο 37 φορές μπάνιο, υποστηρίζοντας πως όταν πλένεται συχνά, βρωμάει περισσότερο, αντί να συμβαίνει το αντίθετο.

Η γυναίκα που ονομάζεται Aella σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, κατέγραψε όλες τις δραστηριότητες που έκανε μέσα στο 2022 και σημείωσε πως το μπάνιο ήταν από τις λιγότερες ασχολίες της, σε βαθμό που οι σεξουαλικές επαφές ήταν περισσότερες από τις επισκέψεις στην ντουζιέρα.

Όπως αναφέρει η nypost.com, υπερασπίστηκε την επιλογή της, αναφέροντας πως «προσπαθώ να μην διαταράξω πολύ το φυσικό μικροβίωμα του δέρματος μου». «Αν κάνω ντους πολύ συχνά φαίνεται να βρωμώ περισσότερο! Χρησιμοποιώ τακτικά μπιντέ και πλένω τις μασχάλες και τα γεννητικά μου όργανα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αυτή η αποκάλυψη όμως ξεσήκωσε αντιδράσεις και δίχασε τους διαδικτυακούς ακολούθους της.

Αρχικά, ορισμένοι εναντιώθηκαν τονίζοντας πως ο άνθρωπος πρέπει να πλένεται τακτικά, ειδικά αν ιδρώνει τακτικά, κάτι που μπορεί να συμβεί μέσω της άσκησης, του σεξ ή των εξόδων.

«Τα 37 ντους είναι τόσο τρελά για μένα. Κάνω ντους δύο φορές την ημέρα και πολλές μέρες 3 φορές το καλοκαίρι. Μπορεί να έτρεχα. Βρωμάς. Πρέπει», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Twitter.

@aellagirl

not my fault if you made me crazy

♬ original sound – realbigdaws

Παρόλα αυτά, ορισμένοι υπερασπίστηκαν τη γυναίκα, αναφέροντας πως «είναι τρελό να πλένεται κάποιος συνέχεια» και ότι η «φυσική μυρωδιά» κάνει καλό στο σώμα.

«Αυτή η συζήτηση με κάνει να αναρωτιέμαι πόσο νερό καταναλώνουν οι άνθρωποι που έχουν εμμονή με το ντους. Η ασπρόμαυρη σκέψη τους, τους έχει κάνει να πιστεύουν ότι οτιδήποτε δεν απολυμαίνεται αμέσως είναι αηδιαστικό», σημείωσε ένας χρήστης κάτω από την ανάρτηση της Aella.

@aellagirl

I couldn’t not do this one

♬ –