Η Αστυνομία της Μαδρίτης ήρθε αντιμέτωπη με ένα ασυνήθιστο περιστατικό, αφού εντόπισε ένα κλεμμένο αμάξι, όχι σε κάποιο απόκρημνο μέρος, αλλά σφηνωμένο στις σκάλες του μετρό της περιοχής.

Σύμφωνα με το Sky News που ανέβασε σχετικό βίντεο στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο YouTube, το όχημα φέρεται να βρισκόταν σε λεωφορειολωρίδα, μέχρι που πέρασε μέσα από τις πόρτες του εμπορικού κέντρου Plaza Eliptica και τελικά κατέληξε στις σκάλες του μετρό. Μάλιστα, από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανένας, αλλά και ούτε προκλήθηκαν ζημιές.

«Αυτό το κλεμμένο αυτοκίνητο κατέληξε σφηνωμένο στις σκάλες μιας από τις πιο πολυσύχναστες στάσεις του μετρό στη Μαδρίτη. Το αυτοκίνητο φέρεται να βρισκόταν σε λεωφορειολωρίδα πριν πέσει μέσα από τις πόρτες του εμπορικού κέντρου Plaza Eliptica. Κλήθηκε η πυροσβεστική για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου με τη βοήθεια ενός γερανού», αναφέρει χαρακτηριστικά το ένθετο που συνοδεύει το βίντεο.

Μέχρι στιγμής, η ισπανική Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το ασυνήθιστο περιστατικό, ενώ μέχρι στιγμής έχει συλλάβει έναν άντρα, που φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος.