Άγρια καταδίωξη εναντίον σπείρας εμπόρων ναρκωτικών σημειώθηκε το απόγευμα από άνδρες της ΥΚΑΝ, στην Πάφο.

Μετά από πληροφορία η ΥΚΑΝ εντόπισε πακέτο στο ταχυδρομείο της Πάφου το οποίο περιείχε ποσότητα ναρκωτικών και αντικατάστησε το περιεχόμενο του.

Στήθηκε επιχείρηση παρακολούθησης και άγνωστος άνδρας παρέλαβε σήμερα το πακέτο και το μετέφερε σε δασώδη περιοχή της Αρχιμανδρίτας.

Εκεί συναντήθηκε με άλλους δύο προφανώς συνεργάτες του ενώ στην περιοχή εντοπίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες άλλα 12 με 15 πακέτα, τα οποία περιείχαν όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Οι τρείς ύποπτοι μόλις αναλήφθηκαν τις κινήσεις της Αστυνομίας προσπάθησαν να καταστρέψουν τα κιβώτια περιλούζοντας τα με εύφλεκτο υλικό.

Αμέσως δόθηκε σήμα για έφοδο και δύο από τους τρεις υπόπτους επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο ενώ ο τρίτος εγκατέλειψε την σκηνή τρέχοντας, για να συλληφθεί λίγο αργότερα. Τα άλλα δύο άτομα καταδιώχθηκαν από άνδρες της ΥΚΑΝ για να ανακοπούν λίγο αργότερα κοντά στο χωριό Δορά.

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν κτύπησαν με το αυτοκίνητο τους δύο οχήματα της ΥΚΑΝ και στην συνέχεια διέφυγαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ποσότητα των ναρκωτικών που έχει βρεθεί στην κατοχή των υπόπτων είναι πέρα των 20 κιλών κάνναβης.

Πηγή: filloksenos.blogspot.com