Σίγουρα τα πιάτα στις φωτογραφίες που ακολουθούν δεν απευθύνονται σε όλους και σίγουρα πολλοί θα δίσταζαν όχι να τα δοκιμάσουν αλλά και να τα πλησιάσουν… πόσω μάλλον να τα ετοιμάσουν. Δεν ισχύει το ίδιο για τους σπουδαστές της σχολής μαγειρικής στο Πανεπιστήμιο Wageningen στην Ολλανδία, που εξοικειώνονται με πρώτες ύλες πολύ διαφορετικές από τις συνηθισμένες.
Οι σπουδαστές μπαίνουν στις κουζίνες της σχολής και ετοιμάζουν λαχταριστά εδέσματα όπως κεφτέδες, κις, cupcakes και άλλα, συμπεριλαμβάνουν όμως στα υλικά τους σκουλήκια και ακρίδες…
Τα πιάτα τους σερβίρονται στο καφέ Tante Truus, ένα από τα λίγα στην Ολλανδία που περιλαμβάνει πιάτα με έντομα στο καθημερινό μενού του.
Δείτε τις φωτογραφίες