Στις 600.000 ευρώ έχουν φτάσει οι εισφορές στον 21ο Ραδιομαραθώνιο αγάπης για παιδιά με ειδικές ανάγκες που συνδιοργανώνουν στην Κύπρο η Μarfin Popular Bank και το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Με σύνθημα «Μόνο η αγάπη μπορεί» εκτός από από την ειδική 48ωρη ραδιοφωνική εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος του ΡΙΚ λειτουργούν από το πρωί 54 περίπτερα σε όλες τις πόλεις για εισφορές, «αυτοκίνητα-κουμπαράδες» κάνουν τις βόλτες τους σε κοινότητες και σχολεία, ενώ πεζοπόροι και ποδηλάτες κάνουν πορείες αγάπης σε όλες τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας σε μήνυμα του αναφέρει ότι η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά προς την κατεύθυνση της στήριξης των ατόμων με ειδικές ικανότητες. Επισημαίνει επίσης ότι η αποδοχή, ο σεβασμός, η ανθρωπιά, η θετική διάκριση υπέρ των αδυνάτων, η ενσωμάτωση, η αγάπη για το συνάνθρωπο και η αλληλοστήριξη μέσα στην κοινωνία, αποτελούν αξίες που περιλαμβάνονται στον κώδικα της διακυβέρνησης του.

Σήμερα και αύριο στις 9 το βράδυ από την τηλεόραση του ΡΙΚ θα μεταδοθούν δύο τρίωρες τηλεοπτικές εκπομπές με παρουσιαστές τη Ράνια Θρασκιά και τον Σταύρο Κυπριανού.