Ο 23χρονος Ταρίκ Πίτερς έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο ότι σε περίοδο πανδημίας οφείλει να μην ταξιδεύει και να ακολουθεί όλα τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Ταρίκ από το Μπρονξ ταξίδεψε πρόσφατα στη Χονολουλού και κατέληξε με χειροπέδες καθώς παραβίασε την αυστηρή καραντίνα 14 ημερών που ισχύει για τους τουρίστες στη Χαβάη.

Και όχι μόνο ταξίδεψε αλλά δεν κρύφτηκε κιόλας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο 23χρονος συνελήφθη επειδή δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες του, στις οποίες εμφανιζόταν να κάνει σέρφινγκ, ηλιοθεραπεία και να περιφέρεται στην παραλία Waikiki.

Η μητέρα του Πίτερς δεν ενθουσιάστηκε όταν έμαθε την είδηση και δήλωσε στη NY Post πόσο απογοητευμένη είναι από τις πράξεις του γιου της.

«Δεν είχε δουλειά εκεί. Οι κανόνες ισχύουν παντού. Του είπα να μην ταξιδέψει. Του είπα να μην πάει. Του είπα να ακυρώσει όλες τις διακοπές του γιατί ξέρει τι συμβαίνει στην Αμερική και παντού» είπε η Μάρσια Πίτερς.

«Από πού θα βρω 4.000 δολάρια;» είπε για το ποσό της εγγύησης που πρέπει να καταβληθεί για να αφεθεί ελεύθερος ο γιος της. «Δεν ξέρω να έχει 4.000 δολάρια. Δεν είναι πλούσιος. Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο» τόνισε.