Πολύ δύσκολη είναι για τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, γιαγιάδες και παππούδες, η περίοδος της κοινωνικής αποστασιοποίησης και της απομόνωσης που διανύουμε, λόγω κορονοϊού. Δεν είναι μόνο τα μέτρα προστασίας ή ο αυξημένος κίνδυνος. Είναι επίσης η απόσταση και η «στέρηση» των εγγονιών που αποτελεί επιπλέον δυσκολία.

Πολλοί παππούδες και γιαγιάδες βρίσκουν διάφορες λύσεις για να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο με έναν τρόπο, χωρίς ταυτόχρονα να θέσουν σε κίνδυνο ούτε τους εαυτούς τους ούτε τους αγαπημένους τους. Έτσι και η 70χρονη Lori Lauderdale από την Ατλάντα, στο συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η γυναίκα έχει δέκα εγγόνια, που προφανώς της έλειψαν πολύ στη διάρκεια του lockdown. Έτσι επισκέφθηκε όλα τα παιδιά της, και εν προκειμένω τη 42χρονη κόρη της Mandy και τη 2χρονη εγγονή της Shepard, έστω και με το τζάμι να τις χωρίζει, για λόγους ασφαλείας.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Lori τρέχει προς τη μικρή Shepard, που γελά και την κοιτά με σηκωμένα χεράκια μέσα από το τζάμι της μπαλκονόπορτας, και τη φιλάει πίσω από τζάμι. 

Η 70χρονη επισκέφθηκε την Κυριακή του Πάσχα και τα τέσσερα παιδιά της και όλα τα εγγόνια της για να τους αφήσει τα δώρα τους και να τους δώσει ένα χάδι κι ένα φιλί έστω και από μακριά.