Δεν απευθύνεται σε όλους το εστιατόριο «Le Festin Nu» στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού. Είναι το πρώτο εστιατόριο στη γαλλική πρωτεύουσα που ενσωματώνει στο μενού του πιάτα με έντομα και περιμένει τους πιο… «μερακλήδες» να δοκιμάσουν τις γευστικές του προτάσεις και ταυτόχρονα τα γαστρονομικά τους όρια.
Ο Γάλλος σεφ Elie Daviron χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη έντομα που έρχονται συντηρημένα σε αλάτι και σφραγισμένα σε ειδικές συσκευασίες από την Ταϊλάνδη.
Δείτε τις φωτογραφίες…