Το JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL, η επιτομή του Σκοτσέζικου blended whisky και ο David Gandy διοργάνωσαν ένα πριβέ πάρτι στο Annabel’s, στην Berkeley Square του Λονδίνου, για να γιορτάσουν τη νέα τους συνεργασία.

Αυτή η ξεχωριστή βραδιά αποτέλεσε τη συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης, για τον πρωτοπόρο στον τομέα της ανδρικής μόδας David Gandy, ως νέου εκπρόσωπου του brand. Η συνεργασία του David με το JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL’s σηματοδοτεί τη νέα καμπάνια «Game changer in the World of Whisky» – μία δέσμευση στην αναγνώριση των πραγματικών game changers, αυτών που με τις πράξεις τους διαγράφουν νέα μονοπάτια για τους ίδιους και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι καλεσμένοι απήλαυσαν συναρπαστικά κοκτέιλ με JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL όπως το «Blue Highland» και ένα ιδιαίτερο γαστριμαργικό μενού.

Είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον David Gandy, καθώς επίσης και με κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό τομέα, από το χώρο της μόδας και της υψηλής κοινωνίας όπως οι Yasmin και Simon Le Bon, ο Sir Stuart Rose, ο Λόρδος March, η Mischa Barton, η Laura Whitmore και ο Perry Oosting