Η δολοφονία ενός 44χρονου άνδρα μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε στο κεφάλι, σόκαρε την κοινωνία του Oakleigh East στην Αυστραλία.

Όπως αναφέρει το Sigmalive το οποίο επικαλείται πληροφορίες της Daily Mail, η αιτία που «όπλισε» το χέρι του 56χρονου Τόνυ Παναγιώτου ήταν ο εξοπλισμός DJ, ο οποίος θεώρησε ότι ανήκε στην οικογένεια του.

Οι αυστραλιανές αρχές κατηγορούν τον Παναγιώτου καθώς και τους δύο γιους του, τον 18χρονο Γιάννη και τον 22χρονο Παναγιώτη, ότι εισέβαλαν οπλισμένοι με μεταλλικά ρόπαλα στο σπίτι του 44χρονου Ντουέιν Χάτσινγκς, πατέρα πέντε παιδιών, για να ανακτήσουν εξοπλισμός DJ. Όμως η προσπάθεια ανάκτησης του εξοπλισμού κατέληξε σε τραγωδία, όταν ο 56χρονος Κύπριος πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον Χατσινγκς.

Οι λεπτομέρειες που διέρρευσαν ακούστηκαν στη δίκη με τον 18χρονο Γιάννη ο οποίος διατηρούσε την εταιρεία Love It Loud, η οποία ασχολούνταν με την ενοικίαση εξοπλισμού DJ και δεξιώσεων.

Οι Κύπριοι είχαν δώσει τον εξοπλισμό σε μία «γυναίκα» το Σάββατο, η οποία φαίνεται ότι άρχισε να διαφημίζει σε πλατφόρμα ότι πουλούσε τον εν λόγω εξοπλισμό.

Ένας άντρας που συστήθηκε με το όνομα Στίβεν τότε επικοινώνησε με τη «γυναίκα» για να αγοράσει τον εξοπλισμό. Μετέβη στην οικία της τα ξημερώματα, αναφέροντας ότι ήταν ευχαριστημένος με τον εξοπλισμό και θα ήθελε να τον μεταφέρει στο όχημα του.

Όμως ο λεγόμενος Steven επέστρεψε με μια ομάδα έξι ατόμων, μέσα στους οποίους οι Κύπριοι, και επιτέθηκαν στον Χατσινγκς με μεταλλικά ρόπαλα πριν ο 56χρονος πατέρας πατήσει τη σκανδάλη.

Μετά την επίθεση οι τρεις άντρες πήγαν σε αστυνομικό σταθμό, αναφέροντας ότι ο εξοπλισμός τους είχε κλαπεί και κόστιζε πέρα από 30.000 δολάρια. Ο 56χρονος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του 44χρονου, ενώ τα δύο παιδιά του και ένας φίλος τους, κατηγορήθηκαν για την επίθεση.

Να σημειωθεί ότι ο θάνατος του 44χρονου δεν ήταν ακαριαίος, αλλά πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.