Σε πολλούς έχει έρθει «αυτή» η στιγμή, εκεί που όλα μοιάζουν να πάνε στραβά και λες πως πιο κάτω δεν έχει. Κι όμως, έχει!

Όπως να τρακάρεις δηλαδή, να σου χαλάσει το κιβώτιο ταχυτήτων και να μην μπορείς να κάνεις βήμα και μέσα σε όλα να τρως και κλήση για παράνομο παρκάρισμα. Έστω κι αν δεν πρόκειται καν για παρκάρισμα, παρά για το σημείο που κατέληξε το αμάξι μετά τη σύγκρουση!

Αυτά συνέβησαν σε δρόμο του βρετανικού Μπόλτον και τις εικόνες κατέγραψε μάλιστα ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου της τράκας, προσπαθώντας να πείσει τον δημοτικό αστυνομικό πως το σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο αυτοκίνητο δεν μπορεί να κινηθεί. Και σε λίγο θα έφευγε, μόλις ερχόταν ο γερανός.

d6gtwuky

Απτόητος εκείνος, κολλάει την κλήση στο παρμπρίζ μέσα στα «γαλλικά» του οδηγού: «Τί τύπος είσαι εσύ;», του λέει δικαιολογημένα.

Το υλικό ανέβασε στο Facebook η Carla Walker, μητέρα του πιτσιρικά που έφαγε την κλήση, γράφοντας: «Ο γιος μου μπλέχτηκε σε ένα τροχαίο σήμερα το πρωί και περιμένοντας τον γερανό, συνέβη αυτό… παρακαλώ μοιραστείτε το». Το post έγινε viral, μοιράστηκε 46.000 φορές και όλοι είχαν έναν κακό λόγο να πουν για τον δημοτικό αστυνομικό…