Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, υπέγραφε τα μηνύματα υποστήριξης που έστελνε στη Ρεμπέκα Μπρουκς, την προστατευόμενη του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοκ, η οποία εμπλέκεται στο σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών, με τη φράση «με πολλή αγάπη».
Όπως αποκάλυψε η ίδια ενώπιον μιας επιτροπής έρευνας, που είναι αρμόδια για την έρευνα σχετικά με τις τηλεφωνικές υποκλοπές αλλά και των σχέσεων μεταξύ μέσων ενημέρωσης και πολιτικών, η Μπρουκς, 43 ετών, παραδέχθηκε ότι είχε συζητήσει το θέμα των υποκλοπών στην εφημερίδα News of the World με τον Κάμερον.
Σύμφωνα με την ίδια το έκανε απλώς «για να τον ενημερώσω». «Δεν ήταν τίποτε εμπιστευτικό», πρόσθεσε η Μπρουκς.
Ο βρετανός πρωθυπουργός είναι φίλος του συζύγου της Μπρουκς, που είναι εκτροφέας αλόγων, ενώ οι δύο άνδρες είχαν φοιτήσει στο γνωστό σχολείο Ίτον.
Η Ρεμπέκα Μπρουκς παραιτήθηκε τον Ιούλιο του 2011 από τη θέση της διευθύντριας της εταιρείας News International, της βρετανικής θυγατρικής του ομίλου του Μέρντοκ, έπειτα από το σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών που ξέσπασε στην εφημερίδα ταμπλόιντ News of the World, η οποία κατηγορήθηκε ότι υπέκλεψε τις τηλεφωνικές συνομιλίες περισσοτέρων από 800 ανθρώπων τη δεκαετία του 2000.
Η Μπρουκς παραδέχθηκε ότι μετά την παραίτησή της έλαβε ένα μήνυμα «έμμεσης» συμπαράστασης από το βρετανό πρωθυπουργό.
Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το άρθρο της εφημερίδας Times, σύμφωνα με το οποίο ο Κάμερον της έστειλε ένα μήνυμα με το οποίο της έλεγε «να μην σταματήσει να μάχεται», η Μπρουκς απάντησε ότι το μήνυμα ήταν «σε αυτό το ύφος», αλλά ήταν «έμμεσο», χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Ο Κάμερον συνήθως υπέγραφε τα μηνύματά του με τα αρχικά του ονόματός του (DC) και κάποιες φορές με το ακρωνύμιο «LOL», το οποίο πίστευε ότι σημαίνει «με πολλή αγάπη» (lots of love), όμως η Μπρουκς του εξήγησε ότι στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για να δείξει ότι κάποιος γελά (laughing out loud).