Να απολογηθεί ξανά καλείται ο πρώην ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού του επιχειρηματία Τζανπάολο Ταραντίνι, ο οποίος φαίνεται να προμήθευε με συνοδούς πολυτελείας τον Καβαλιέρε.

Σύμφωνα με την εισαγγελία ο Μπερλουσκόνι κατέβαλε 800.000 ευρώ στον Ταραντίνι, για να του κλείσει το στόμα και να μην αποκαλύψει στη δικαιοσύνη για τα πάρτι που οργανώνονταν στην βίλα του ‘Αρκορε και για την συμμετοχή νεαρών γυναικών που λάμβαναν δώρα και χρήματα.

Η εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα» προσθέτει ότι ο Σίλβιο Μπερουσκόνι συνήθιζε να καταβάλλει, κάθε μήνα, 20.000 ευρώ στον Ταραντίνι, για τα πάγια έξοδά του, χρησιμοποιώντας το μεσολαβητή και πρώην εκδότη Βάλτερ Λαβίτολα.

Τις περασμένες ημέρες, οι εισαγγελείς ανέκριναν τον Λαβίτολα επί οκτώ ώρες, στις φυλακές της Νάπολης «Πότζιο Ρεάλε», όπου και κρατείται.

Ο Τζανπάολο Ταραντίνι φέρεται να παρουσίασε στον ζάμπλουτο πρώην πρωθυπουργό, μεταξύ των άλλων, την Πατρίτσια Ντ’ Αντάριο ( η οποία ήταν η πρώτη που αποκάλυψε τις συνευρέσεις της επί πληρωμή με τον Μπερλουσκόνι), και νεαρές κοπέλες όπως την Μπάρμπαρα Μοντερεάλε, Λουτσία Ροσσίνι και Μπάρμπαρα Γκουέρρα.