Η ιστορία της μικρής Τούσα, του κοριτσιού που έμεινε παράλυτο, όταν δέχθηκε πυρά ληστών μέσα σε ένα κατάστημα στην Αγγλία, έχει σοκάρει όλο τον κόσμο. Λίγες ημέρες μετά την καταδίκη των ανθρώπων που την πυροβόλησαν και τη δημοσιοποίηση του συγκλονιστικού βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ τη στιγμή του τραυματισμού της, η μικρούλα βγήκε επιτέλους από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκε για έναν ολόκληρο χρόνο. Είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά δείχνει αισιοδοξία και θάρρος και ποζάρει χαμογελαστή στο φακό.

Η Τούσα έχει κάνει αρκετή πρόοδο, καθώς μπορεί πλέον να κουνά τα δάκτυλα των ποδιών της. Ωστόσο, οι γιατροί εκτιμούν ότι είναι σχεδόν απίθανο να περπατήσει ξανά.

Η ίδια δεν το γνωρίζει αυτό. Οι γονείς της δεν έχουν το κουράγιο να της πουν την αλήθεια. Της λένε ότι σιγά-σιγά θα τα καταφέρει και ότι, κάποια στιγμή θα σηκωθεί από το αναπηρικό καροτσάκι και η ζωή της θα γίνει όπως πριν.
Οι τραγικοί γονείς έχουν κρύψει την αλήθεια και από τις δύο αδελφούλες της 6χρονης.

Παράλληλα, οι γιατροί δίνουν αγώνα για να βελτιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την ποιότητα ζωής της Τούσα, η οποία θα πρέπει να υποβληθεί και σε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Οι αδίστακτοι δράστες που καταδίκασαν ένα αθώο κοριτσάκι στην αναπηρία θα μάθουν την ποινή τους στις 19 Απριλίου. Οι γονείς της Τούσα αξιώνουν αποζημίωση ύψους 500.000 λιρών, όμως κανένα χρηματικό ποσό δεν θα τους δώσει πίσω την υγεία της κόρης τους. Τουλάχιστον έχει επιστρέψει το χαμόγελό της και αυτό τους δίνει ελπίδα.