Εκπαιδεύονται από τους ταλιμπάν στα διδάγματα της Σαρία και κάποια στιγμή έρχεται η ώρα για τις εξετάσεις.

Και τα αγόρια κάθονται να γράψουν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των φρουρών με τα αυτόματα στο Ισλαμιστικό Σχολείο του Αφγανιστάν.

Δεν μαθαίνουν βέβαια ό,τι τα άλλα παιδάκια του κόσμου, καθώς εκπαιδεύονται αποκλειστικά στον εξτρεμισμό και τον φονταμενταλισμό, ώστε να γίνουν οι παραστρατιωτικοί της επόμενης γενιάς και να μη χαθεί η ζοφερή κληρονομιά.

weofihiweo1

Οι φωτογραφίες αναδύθηκαν στο Αφγανιστάν, καθώς οι ταλιμπάν θέλουν να δείξουν πως είναι ακόμα ισχυροί στα κραταιά προπύργιά τους στο Αφγανιστάν και στα απομακρυσμένα σημεία του Πακιστάν.

Έχουν στήσει μάλιστα αρκετά σχολεία στις περιοχές που ελέγχουν. Το συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται σε ορεινή περιοχή στα βόρεια της Καμπούλ και οι εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ίδιο το επίσημο τηλεοπτικό κανάλι των ταλιμπάν.

weofihiweo2

Καθώς οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές δεν πιστεύουν στη μόρφωση των γυναικών, μόνο αγόρια παρακολουθούν τα μαθήματα, τα δικά τους μαθήματα. Γιατί κάθε άλλο σχολείο το έκλεισαν οι ταλιμπάν στα εδάφη που ελέγχουν (900 σχολεία μόνο στο Πακιστάν), γιατί μετέδιδαν αντι-ισλαμικά μηνύματα αλλά και άφθονη δυτική προπαγάνδα…