Ψεύτικα τροχαία ατυχήματα, τραμπουκισμοί και απειλές, καθώς και σεξουαλικά δολώματα είναι μόνο μερικές από τις πρακτικές που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις των «κυνηγών ερωμένων». Η νέα τάση στην Κίνα θέλει απατημένες συζύγους να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των «κυνηγών» για να σώσουν τους γάμους τους και πληρώνουν όσο όσο για αυτή τη δουλειά.

Μέχρι και 150.000 δολάρια διατίθενται να δαπανήσουν σε μία εταιρία όπως αυτή του Ζου Λάιφεϊ. Ο 30χρονος σύμβουλος γάμου έχει φτιάξει μία «ομάδα» που περιλαμβάνει από ψυχολογική υποστήριξη των συζύγων μέχρι κυνηγούς που βρίσκουν τις ερωμένες καθώς και άλλα άτομα που θα φέρουν εις πέρας τις αποστολές.

Για αρχή προσπαθούν δια του λόγου να χωρίσουν τα παράνομα ζευγάρια. Όταν η πρώτη προσέγγιση δεν ευοδωθεί, τότε προχωρούν σε πιο ευφάνταστα μέσα, όπως ψεύτικα αυτοκινητιστικά ατυχήματα ή καταστροφές στην περιουσία τους, στημένους τσακωμούς «ξεμπροστιάσματος» των ζευγαριών σε δημόσια θέα καθώς και δικηγορικές απειλές για νομικές κυρώσεις που τις περισσότερες φορές δεν έχουν πραγματικό αντίκρισμα.

Ο κ. Ζου εξηγεί ένα από τα σενάρια χωρισμού των «παρανόμων». «Ο αρμόδιος υπάλληλος που θα δελεάσει ερωτικά την ερωμένη πιάνει με μία αφορμή κουβέντα μαζί της ή νοικιάζει το διπλανό διαμέρισμα και κάνει πως έχει κάποιο πρόβλημα. Όταν η επικοινωνία αποκτήσει σταθερές βάσεις, τότε ο υπάλληλος κάνει την κίνησή του».

Shu Xin2antapt1 antapt2 antapt3