Έναν γάμο υπερπαραγωγή ήθελε να κάνει η 29χρονη Kirsty Lane από το Lancashire προσφέροντας στους καλεσμένους της ένα πλούσιο μπαρ και μια αν μη τι άλλο ρομαντική ατμόσφαιρα.

Όμως, όσο βαθιά κι αν έβαζε το χέρι στην τσέπη η Kirsty δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να κάνει το γάμο των ονείρων της. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να κλέψει 168.000 λίρες από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν για τέσσερα χρόνια.

Η πράξη της γυναίκας έγινε αντιληπτή από την εταιρεία λίγες μόλις μέρες μετά το γάμο όταν εκείνη απολάμβανε ένα «μίνι» μήνα του μέλιτος. Κάποιο πρόβλημα με τους λογαριασμούς της εταιρείας όμως προβλημάτισε τον κ. Mr Sutton, ο οποίος όταν έλεγξε πιο αυστηρά την κίνηση λογαριασμών συνειδητοποίησε ότι η υπάλληλός του υφάρπαζε χρήματα για παραπάνω από δύο χρόνια.

Για να γίνει ακριβής μέτρηση του ελλείμματος χρειάστηκαν τουλάχιστον δύο μήνες και η γυναίκα συνελήφθη λίγο πριν αναχωρήσει για το μήνα του μέλιτος στο Μεξικό.

Σχετικά με ό,τι συνέβη ο κ. Sutton δήλωσε: «Εάν ήταν στο χώρο εργασίας όταν εντοπίστηκε το πρόβλημα, σίγουρα θα είχε βρει κάποιο τρόπο να το καλύψει, όπως άλλωστε έκανε τόσο καιρό. Αλλά επειδή ήδη ήμουν αρκετά καχύποπτος άρχισαν όλα να αποκαλύπτονται σιγά- σιγά. Ήταν μια αρκετά δύσκολη επιχείρηση. Διαβάζεις για κάτι τέτοια περιστατικά αλλά ποτέ δεν πιστεύεις ότι μπορούν να συμβούν σε εσένα. Μου προκάλεσε πολλά άυπνα βράδια. Δεν είμαστε μια μεγάλη εταιρεία και πολλές οικογένειες εξαρτώνται από εμάς».