Σε άλλη μία σύλληψη για την πολύκροτη υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών προχώρησε σήμερα η βρετανική αστυνομία.

Συνέλαβε σήμερα έναν άνδρα 35 ετών, ενώ ένας αστυνομικός που φέρεται ότι διέρρεε στον Τύπο πληροφορίες για τις έρευνες τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ο 35χρονος άντρας αφέθηκε αργότερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εμφάνισή του ενώπιον δικαστηρίου τον Οκτώβριο. Η αστυνομία τον θεωρεί ύποπτο για συνομωσία για την υποκλοπή τηλεφωνικών μηνυμάτων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Press Association πρόκειται για τον Νταν Έβανς, πρώην δημοσιογράφο της News of the World, τον οποίο κατηγορεί η πεθερά της βρετανίδας ηθοποιού Σιένα Μίλερ ότι υπέκλεπτε τα τηλεφωνικά της μηνύματα.

Επιπλέον, ένας 51χρονος πράκτορας της Σκότλαντ Γιάρντ, που συμμετείχε στην έρευνα για το σκάνδαλο, συνελήφθη σήμερα στον τόπο εργασίας του και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την προγραμματισμένη εμφάνισή του ενώπιον δικαστηρίου στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ο πράκτορας αυτός φέρεται ότι προσέφερε πληροφορίες στην εφημερίδα The Guardian σχετικά με τις έρευνες για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών