Πριν καν σβήσει τα δύο της κεράκια η μικρή Millie-Belle Diamond είναι ένα από τα πιο διάσημα μωρά στον κόσμο, αστέρι του Instagram και… επιχειρηματίας, καθώς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή ρούχων!

Η μικρή Αυστραλή έχει περισσότερους από 140.000 followers στο Instagram και πολλές γυναίκες, πολύ μεγαλύτερης ηλικίας, θα… σκότωναν για την γκαρνταρόμπα της.

«Η νέα σειρά  θα είναι μια πολυτελής συλλογή για μωρά αλλά θα έχει και ταιριαστές προτάσεις για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες», εξήγησε η μητέρα της, Schye Fox, στη Daily Mail, «τα ρούχα φτιάχνονται από τους καλύτερους στον κόσμο κι έτσι έχουμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο να δουλεύουν για μας»

Στη συλλογή θα συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων κάπες, γούνινα παλτό και δερμάτινα μπουφάν.

«Βαρέθηκα να ψάχνω πράγματα για τη Millie-Belle… Μου αρέσει το δέρμα, προσπαθούσαμε να βρούμε καλής ποιότητας αλλά τα ψεύτικα γυαλίζουν πολύ και δεν μου άρεσαν», εξηγεί, «αφού δεν μπορούσα να βρω αυτό που ήθελα αποφάσισα να το φτιάξω μόνη μου».

«Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει στις τιμές αλλά λόγω της καλής ποιότητας θα είναι υψηλές. Για παράδειγμα τα δερμάτινα μπουφάν για μωρά θα κοστίζουν 300 δολάρια και για μαμάδες 500».

«Είναι υπέροχο για τη Millie που έχει τη δική της σειρά αν και ακόμα δεν έχει αφήσει πίσω της τις πάνες… της αρέσουν πάρα πολύ τα ρούχα».

Για του χρόνου η περήφανη μητέρα θα ήθελε να ασχοληθεί με μαγιό.

Η Millie-Belle- που κάνει αυτή τη στιγμή travel blogging στην Ινδονησία- θα πρωταγωνιστήσει σύντομα σε εκπομπή στην τηλεόραση ενώ η μητέρα της ετοιμάζεται να λανσάρει και τη δική της σειρά περιποίησης για το βρεφικό δέρμα.

pasidamsndb2 pasidamsndb3 pasidamsndb4 pasidamsndb5 pasidamsndb6 pasidamsndb7 pasidamsndb8 pasidamsndb9