Αυτός ο τύπος άρματος παλιότερα είχε χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά στρατιωτικού προσωπικού στον πόλεμο του Κόλπου. Βέβαια έχει δεχθεί κάποιεςξεχωριστές «μικροαλλαγές» στο κόκκινο εσωτερικό του, έτσι λοιπόν  έχουμε μια οθόνη flat, ψυγείο για κρασιά και ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα.

Οι ντόπιοι το αποκαλούν «Bulldog» και ανήκει στον βρετανό επιχειρηματία Paul Hayens, ηλικίας 51 ετών. Ο ίδιος κατά τη στρατιωτική του θητεία ήταν και οδηγός τέτοιου άρματος. Το οδηγεί επί καθημερινής βάσεως στους δρόμους του Warwick και όπως είναι φυσικό κάνει πολλά κεφάλια να γυρίζουν. Έφτασε όμως η ώρα να αποχωριστεί το αγαπημένο του «αμάξι» μιας και προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για το ίδρυμα «Help for Heroes»(Βοήθεια για τους Ήρωες). Υπολογίζει να αγγίξει την τιμή των 12000 λιρών στο e-bay.

Ελπίζει σε αυτή την τιμή μιας και είναι το μεγαλύτερο όχημα που μπορείς νόμιμα να οδηγήσεις στους δρόμους της Βρετανίας, αρκεί φυσικά να είσαι 18, να έχεις δίπλωμα και να έχεις πάρει τη σχετική άδεια για οδήγηση τέτοιου είδους αυτοκινήτων. Διαθέτει μία 6κύλινδρη μηχανή δανεισμένη από Rolls Royce, με μέγιστη ταχύτητα αυτή των 48,5 χιλιομέτρων την ώρα. Η κατανάλωσή του είναι 11,6 λίτρα βενζίνης το χιλιόμετρο. Για να αναλογιστείτε το εσωτερικό του, ήταν ικανό να μεταφέρει 10 στρατιώτες ή να αποτελέσει το σπίτι για 2 άτομα όταν χρησιμοποιείτο στο πόλεμο.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το αγοράσει στο ebay, είναι το αντικείμενο με κωδικό «aft 432».