Το φαγητό που σερβίρεται στα αεροπλάνα σε αρκετές περιπτώσεις προκαλεί διχογνωμίες και δεν αρέσει σε πολλούς. Την αντίληψη αυτή έχει βάλει ως στόχο να ανατρέψει ένα μοναδικό εστιατόριο… αεροπλάνο!
Είναι το πρώτο στο είδος του στη Μεγάλη Βρετανία και στεγάζεται σε ένα αεροσκάφος Douglas DC6. Τα ηνία της κουζίνας έχει αναλάβει ο 35χρονος σεφ Tony Caunce στο αεροδρόμιο Coventry.
Οι επισκέπτες μαζί με το φαγητό τους μπορούν να απολαύσουν ποικιλία από βαρελίσιες μπύρες και κρασιά… με τις τιμές να κυμαίνονται σε επίπεδα «εδάφους» και να μην «εκτοξεύονται στα ύψη»!
Το αεροσκάφος είναι 50 ετών και κατασκευάστηκε για να μεταφέρει 92 επιβάτες σε πτήσεις πάνω από τον Ατλαντικό.