Όπως αποκαλύπτουν σημερινά δημοσιεύματα τα κορίτσια των διάσημων πλέον πάρτι «bunga bunga» του Μπερλουσκόνι ήταν ντυμένα με τη στολή της Μίλαν, πριν αρχίσουν να επιδίδονται σε… στριπτίζ!

Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των ιταλικών ΜΜΕ βρίσκεται στο επίκεντρο ερωτικών σκανδάλων τους τελευταίους μήνες, ενώ τον Απρίλιο θα δικαστεί για την υπόθεση «Ρούμπι». Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ιταλός πρωθυπουργός συνήψε ερωτική σχέση με μια ανήλικη ιερόδουλο!

Ο 74χρονος Καβαλιέρε είναι ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Μίλαν και όπως αποκαλύπτεται από τα έγγραφα της δικογραφίας, τα κορίτσια που συμμετείχαν στα διάσημα πλέον πάρτι του, φορούσαν -εκτός από στολές νοσοκόμας και αστυνομικίνων- τα… κοκκινόμαυρα της Μίλαν!

Στις 20.000 σελίδες της υπόθεσης υπάρχει αναφορά της 31 ετών Elisa Toti, η οποία φέρεται να λέει στην 34χρονη τηλεπερσόνα Adriana Verdirosi: «Για το Σίλβιο βάζαμε τη στολή της Μίλαν». Στο ίδιο έγγραφο υπάρχει απομαγνητοφωνημένη συνομιλία της Toti η οποία είπε σε γνωστό της ότι της είχε γίνει πρόταση να κοιμηθεί με το Μπερλουσκόνι «αν ο ίδιος δεν έχει να παρευρεθεί σε κάποιο άλλο επίσημο γεγονός».