H 33χρονη Kayla Barnes-Lentz είναι ιδιοκτήτρια κλινικής μακροζωίας που ζει στο Λος Άντζελες. Σκοπός της είναι να ζήσει μέχρι τα 150 και όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail ζήτησε πρώτα από τον αγαπημένο της να κάνει ιατρικές εξετάσεις και μετά βγήκαν ραντεβού.

«Από την ώρα που ξυπνάω, στις 5 το πρωί, η ημέρα μου βασίζεται στη βελτιστοποίηση της υγείας μου και νιώθω καλύτερα στα 33 μου από ότι όταν ήμουν 18. Κάθε βράδυ κοιμάμαι στις 8.30 και ήδη έχω καταφέρει να μειώσω τη βιολογική μου ηλικία κατά μια δεκαετία» υποστηρίζει η Barnes-Lentz, η οποία τονίζει ότι είναι η «chief health officer» του γάμου της. 

Το μέσο προσδόκιμο ζωής για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μπορεί να είναι 83 χρόνια, αλλά η 33χρονη Kayla Barnes-Lentz ελπίζει να το διπλασιάσει χρησιμοποιώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα βιοεξυγίανσης.

Σε συνέντευξή της στην Telegraph, η biohacker αποκάλυψε το αυστηρό πρόγραμμά της για να ζήσει μέχρι την ηλικία των 150, που περιλαμβάνει τη λήψη 20 συμπληρωμάτων διατροφής την ημέρα, το περπάτημα 15.000 βημάτων, τον ύπνο σε κλουβί και τη χρήση θεραπείας με οξυγόνο.

Η 33χρονη ισχυρίζεται ότι έχει αντιστρέψει τη βιολογική της ηλικία κατά 10 χρόνια χρησιμοποιώντας μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής της, τις οποίες επιμένει ότι και άλλοι μπορούν να πετύχουν χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο μακροζωίας πολλών βημάτων.

Το πρωινό της ξεκινά με το πάτημα σε μια βιομετρική έξυπνη ζυγαριά, η οποία μετρά το βάρος, τη λιπώδη μάζα, την οστική πυκνότητα και τη μάζα νερού. Μέχρι τις 7 το πρωί, η Kayla έχει ολοκληρώσει μια αυστηρή προπόνηση, ακολουθούμενη από έναν καφέ εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες, διαλογισμό και μια συνεδρία στη σάουνα. Καταναλώνει μόνο βιολογικά και αναγεννητικά καλλιεργημένα τρόφιμα και συνήθως ετοιμάζει ένα πρωινό γεμάτο αυγά και ζυμωμένα λαχανικά. Κάθε μέρα, φροντίζει να περπατάει τουλάχιστον 15.000 βήματα και καταναλώνει 20 δισκία που περιέχουν συμπληρώματα τα οποία υπαγορεύονται από τις τριμηνιαίες αιματολογικές της εξετάσεις.

Η 33χρονη και ο 36χρονος σύζυγός της, Warren Lentz, ακολουθούν ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής ώστε να μπορέσουν να «χακάρουν» τη βιολογία του σώματός τους με σκοπό να βελτιώσουν την υγεία και την ευημερία του. «Ήθελα να βρω έναν σύντροφο που να δίνει προτεραιότητα στην υγεία του» σημειώνει η ίδια. «Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι καθόλου ρομαντικό, αλλά όποιος μας γνωρίζει ξέρει ότι είμαστε τόσο ερωτευμένοι. Απλώς έτυχε να αγαπηθούμε περισσότερο λόγω του πάθους μας για την υγεία» συμπληρώνει.

Όταν οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά, η Kayla ζήτησε λεπτομέρειες για την υγεία του για να διασφαλίσει ότι θα ήταν ο κατάλληλος σύντροφος. Από το δεύτερο τηλεφώνημα, του είχε ήδη ζητήσει τα εργαστηριακά του αποτελέσματα.