Η γυναίκα που αποφάσισε να καταγγείλει τον Ντομινίκ Πελικό «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε στα γαλλικά μέσα. Η Ναταλί, όταν αντιλήφθηκε πως ο Πελικό προσπάθησε να τραβήξει φωτογραφίες κάτω από τη φούστα της, αρχικά τον θεώρησε ως έναν ηλικιωμένο που… το έπαιζε θύμα.

Εν τέλει, αποφάσισε να πάει στις Αρχές και να καταγγείλει το περιστατικό, αποκαλύπτοντας ένα σκάνδαλο που έχει σοκάρει ολόκληρη τη Γαλλία, καθώς ο 71χρονος νάρκωνε τη γυναίκα του και την άφηνε βορά σε άλλους άνδρες, ώστε να τη βιάζουν εν αγνοία της.

«Μετά το περιστατικό δεν φορούσα φούστα για δύο χρόνια, όταν πήγαινα να ψωνίσω. Τα ρούχα που φορούσα εκείνη την ημέρα τα πέταξα», είπε στο «BFMTV». Η Ναταλί δεν ήταν η πρώτη γυναίκα που προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του Πελικό. Συγκεκριμένα, το 2010 μια άλλη γυναίκα είχε καταγγείλει τον 71χρονο, όμως τότε αφέθηκε ελεύθερος με πρόστιμο 100 ευρώ.

«Ευτυχώς που αποφάσισα να κάνω την καταγγελία. Στην αρχή θεώρησα ότι απλά είναι ένας ηλικιωμένος που το έπαιζε θύμα. Σου έδινε αυτή την εντύπωση. Όταν διάβασα το πρώτο άρθρο για το ποιος είναι, το πέταξα από τα χέρια μου», τόνισε η Ναταλί.

«Παραδέχομαι τις κατηγορίες στο σύνολό τους», ανέφερε ο 71χρονος Πελικό, σύμφωνα με το κανάλι BFM, δημοσιογράφος της οποίας ήταν μέσα στο δικαστήριο. «Είμαι ένας βιαστής, όπως όλοι οι άλλοι σε αυτή την αίθουσα. Γνωρίζουν τα πάντα, δεν μπορούν να ισχυριστούν το αντίθετο», πρόσθεσε. Ο κατηγορούμενος αναφερόταν στους 50 συγκατηγορούμενούς του που δικάζονται μαζί του.

«Είμαι ένοχος… Προσεύχομαι η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου να δεχτούν τη συγγνώμη μου. Μετανιώνω για ό,τι έκανα. Ζητάω τη συγχώρεσή σας, αν και είναι ασυγχώρητο».

Ο Ντομινίκ Πελικό κατέθεσε, ξεσπώντας σε κλάματα κάθε τόσο, ότι είχε δύσκολη παιδική ηλικία και ότι και ο ίδιος υπήρξε θύμα βιασμού.