Απορρίφθηκε, από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Λωζάνης, η έφεση που είχε κάνει, για να αφεθεί ελεύθερος, ο 41χρονος επιχειρηματίας «Thomas», ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του, Kristina Joksimovic, στραγγαλίζοντας την και πολτοποιώντας το άψυχο κορμί της τον περασμένο Φεβρουάριο στην πόλη Βασιλεία της Ελβετίας.

Η Joksimovic που ήταν μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, ο οποίος  αφού τη σκότωσε, τη διαμέλισε με ένα πριόνι και ένα ψαλίδι κήπου και στη συνέχεια πολτοποίησε το σώμα της, βάζοντας το σε ένα μπλέντερ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail πίσω από την αποτρόπαια πράξη υπάρχουν ενδείξεις ψυχικής ασθένειας από τη μεριά του δράστη, που φέρεται να ισχυρίστηκε πως τη σκότωσε βρισκόμενος σε αυτοάμυνα, καθώς το μοντέλο του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Η ιατροδικαστική έκθεση, ωστόσο, καταρρίπτει όσα υποστηρίζει ο δράστης.

Η Kristina, καταγωγή από το Μπένινγκεν με σερβικές ρίζες, φέρεται να είχε αποχωρήσει από το μόντελινγκ για«να ασχοληθεί με την εύρεση μοντέλων και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά». Μεταξύ άλλων, δίδαξε υποψήφιες για τα καλλιστεία Μις Ελβετία ώστε να ακολουθήσουν τα βήματά της.