Η πορνοστάρ Alexas Morgan συνελήφθη στο ξενοδοχείο που διέμενε στην Ιορδανία, όπου απολάμβανε τις διακοπές της.

Η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών με 5.5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, δεν είχε αναρτήσει τίποτα για αρκετές ημέρες, μέχρι τώρα. Το 27χρονο μοντέλο μιλώντας στο βρετανικό Μέσο Daily Star δήλωσε παγιδευμένη στη χώρα.

Υποστήριξε ότι μεταφέρθηκε στο δικαστήριο από οπλισμένους άντρες, ενώ επί 17 ώρες κρατούνταν από άντρες που έβλεπαν βίντεο και φωτογραφίες της. Η πασίγνωστη πορνοστάρ που ζει στο Μαϊάμι, επισκέφθηκε την Ιορδανία για διακοπές και συνελήφθη με την κατηγορία της παραγωγής άσεμνου περιεχομένου για το χρησιμοποιήσει για τον λογαριασμό που διατηρεί στο Only Fans.

Μιλώντας για τη μέρα της σύλληψης της, η Alexa είπε: «Ήταν αργά τη νύχτα… έκοψαν το Wi-Fi στο ξενοδοχείο και ξαφνικά έγινε η έφοδος της αστυνομίας. Πήραν όλα μου τα υπάρχοντα χωρίς λόγο και δεν μπορούσα να καταλάβω τίποτα από όσα έλεγαν. Πήραν αμέσως όλα τα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές συσκευές. Μιλούσαν πάρα πολύ άγρια αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα».

«Έμαθαν ότι είχα ένα OnlyFans και έπρεπε να το ανοίξω και να δείξω τα βίντεο μου σε ένα δωμάτιο γεμάτο άνδρες… Ένιωσα άβολα και φοβήθηκα για το τι επρόκειτο να συμβεί, φοβούμενη ότι το επάγγελμά μου θα με έβαζε σε μπελάδες και θα με έστελνε στις φρικτές τους φυλακές».