Στην αντεπίθεση πέρασε ο Τζο Μπάιντεν και το «στρατόπεδο» των Δημοκρατικών μετά το αποτυχημένο debate του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Με ένα προεκλογικό σποτ κατηγορούν τον Ντόναλτ Τραμπ ότι «συντάσσεται με τον Βλάντιμιρ Πούτιν» και πως ο υποψήφιων των Ρεπουμπλικανών δεν ενδιαφέρεται για την Αμερική και το ΝΑΤΟ, αλλά έχει γίνει «το σκυλάκι» ενός δικτάτορα.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας απρόβλεπτος δικτάτορας. Εάν επανεκλέγει, θα είναι το σκυλάκι του Βλαντιμίρ Πούτιν, δίνοντάς του το πράσινο φως για να προκαλέσει αναταράξεις στην Ευρώπη και να πυροδοτήσει ενδεχομένως τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», δήλωσε μάλιστα την Πέμπτη η εκπρόσωπος της εκστρατείας του Μπάιντεν, Λόρεν Χιτ. «Η δημοκρατία και η αμερικανική ασφάλεια κρίνονται στις κάλπες αυτόν τον Νοέμβριο και ο Πρόεδρος Μπάιντεν είναι ο μόνος υποψήφιος σε αυτήν την κούρσα που έχει δεσμευτεί να την προστατεύει και να την προωθεί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Με τον τρόπο αυτό οι Δημοκρατικοί θέλουν να περάσουν την αντεπίθεση και να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας προς τον Ντόλαντ Τραμπ και την επικίνδυνη σύμφωνα με τους ίδιους τακτική που ακολουθεί.