Με «σατανικό χαμόγελο» στο δικαστήριο εμφανίστηκε μια γυναίκα που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια 22χρονη κατά τη διάρκεια καβγά, με το περιστατικό να καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας.

Η επίσης 22χρονη Samaria Lopez κατηγορείται για τη δολοφονία της συνομήλικης της Jordin Walston, που μαχαίρωσε τον περασμένο μήνα στον τερματικό σταθμό λεωφορείων Port Authority.

Σύμφωνα με τη New York Post οι δύο γυναίκες τσακώθηκαν για άγνωστο λόγο, με την Lopez να βγάζει μαχαίρι ξαφνικά και να μαχαιρώνει πολλές φορές την Walston, με τη δεύτερη να αφήνει την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά προς το νοσοκομείο.

Η δίκη ξεκίνησε τη Δευτέρα και ήταν επεισοδιακή, γιατί τσακώθηκαν οι οικογένειες θύματος και θύτη. Οι γονείς της Jordin Walston υποστήριξαν ότι οι οικείοι της Lopez ήταν πολλοί κοντά τους και όταν ζήτησαν να κάτσουν σε άλλο μέρος της αίθουσας, οι τελευταίοι αντέδρασαν έντονα.

Έπειτα, η Lopez εισήλθε στην αίθουσα με ένα σατανικό χαμόγελο -σύμφωνα με περιγραφές- και ξέσπασε σε γέλια, όταν άκουσε το κατηγορητήριο. Μάλιστα, φέρεται να γύρισε προς το μέρος της μητέρας του θύματος και να την κοιτούσε επικριτικά, όταν ακούγονταν οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που δολοφονήθηκε η κόρη της.

Κατά τη διάρκεια της δίκης η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου από την ένταση, με την οικογένεια του θύματος να επιτίθεται λεκτικά προς την κατηγορούμενη, με αποτέλεσμα ο δικαστής να διακόψει και να ορίσει νέα ημερομηνία.

Επιπλέον, προειδοποίησε την Lopez για τη συμπεριφορά της, με την 22χρονη να είναι αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη αν καταδικαστεί για την κατηγορία της δολοφονίας.