Στη φυλακή οδηγήθηκε μια κοπέλα μαζί με τον κατά πολύ μεγαλύτερο φίλο της, γιατί την περίοδο που ήταν ανήλικη, και συγκεκριμένα έφηβη, τον διέταξε να δολοφονήσει τη μητέρα του, επειδή η τελευταία δεν ενέκρινε τη σχέση τους.

Η πλέον 18χρονη Kaitlyn Coones στις αρχές Απριλίου του 2023, σε ηλικία 17 ετών, έδωσε τελεσίγραφο στον 33χρονο Jonathon Jones να σκοτώσει τη μαμά του, Nicole Jones, γιατί διαφωνούσε με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους.

Εκείνος δίστασε, αλλά εκείνη τον απείλησε πως εάν δεν το έκανε, θα αναγκαζόταν να διαπράξει το έγκλημα η ίδια. Έτσι, ο άνδρας πείστηκε. Μπήκε σπίτι του και χτύπησε βίαια τη μητέρα του στην κουζίνα, ενώ στη συνέχεια τη στραγγάλισε!

Η Kaitlyn Coones

Τότε, η Kaitlyn κατέφτασε στο σπίτι με μουσαμάδες, στους οποίους τύλιξαν το πτώμα, το οποίο και έβαλαν στο πορτμπαγκάζ του οχήματός του. Έπειτα, επιβιβάστηκαν στο αμάξι και αναζήτησαν κάδο απορριμμάτων, για να πετάξουν τη σoρό χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου toofab.

Στις 11 Απριλίου του 2023, η Μονάδα Εξαφανισμένων Παιδιών της Υπηρεσίας Αστυνομικών των ΗΠΑ εξέδωσε amber alert για την Kaitlyn, περιγράφοντας ως ύποπτο τον Jonathon και χωρίς καμία αναφορά στη δολοφονία, καθώς η υπόθεση δεν είχε διαλευκανθεί.

Ο Jonathon Jones

Λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι εντοπίστηκε στο Μεξικό, γιατί εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του 33χρονου για άλλη υπόθεση, που αφορούσε ασέλγεια σε ανήλικο. Οι δυο τους παραδέχτηκαν τα πάντα, οπότε συνελήφθησαν και εκδόθηκαν στις ΗΠΑ. Η πρώτη δίκη έγινε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και ο δικαστής έκρινε ότι η 17χρονη έπρεπε να δικαστεί ως ενήλικας, για να λάβει μεγαλύτερη ποινή.

Έτσι, το τελικό δικαστήριο έγινε πριν από λίγες μέρες, με τη 18χρονη και τον 33χρονο να καταδικάζονται σε ισόβια κάθειρξη.