Το να χρησιμοποιήσετε βάζα στη διακόσμηση του σπιτιού σας μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Τα βάζα αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού, προσφέροντας ευελιξία, εύκολη ανανέωση του χώρου, δημιουργία εστιακών σημείων, προσθήκη φυσικών στοιχείων και οικονομική λύση αλλαγής ντεκόρ. Αναδεικνύουν τον χώρο σας με προσωπικότητα και στιλ, ενώ είναι διαχρονικά και μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις σας.

Τα βάζα διατίθενται σε πολλές μορφές, μεγέθη, χρώματα και υλικά, καθιστώντας τα κατάλληλα για κάθε είδους διακόσμηση, από μοντέρνα μέχρι κλασική. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φιλοξενήσουν λουλούδια, κλαδιά, ή ακόμα και ως αυτόνομα διακοσμητικά αντικείμενα. Με την αλλαγή των φυτών ή των διακοσμητικών στοιχείων μέσα στα βάζα, μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας εύκολα και συχνά, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές.

Τα βάζα μπορούν να τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία του σπιτιού, όπως τραπέζια, ράφια ή πάγκους, δημιουργώντας εστιακά σημεία που τραβούν την προσοχή και προσθέτουν ενδιαφέρον στον χώρο.
Η τοποθέτησή τους σε διάφορα ύψη μπορεί να προσθέσει μια δυναμική διάσταση στο δωμάτιο, καθιστώντας τη διακόσμηση πιο ενδιαφέρουσα. Θυμηθείτε πως πρέπει να είναι πάντοτε γεμάτα, καθώς σύμφωνα με το φενγκ σούι ένα άδειο βάζο είναι πηγή αρνητικής ενέργειας, αφού συμβολίζει την ανέχεια. Τα φυσικά στοιχεία άλλωστε μέσα στα βάζα μπορούν να βελτιώσουν την ατμόσφαιρα του χώρου, κάνοντάς τον πιο φιλόξενο και χαλαρωτικό.

Οι προτάσεις μας

Βάζο Venus S702016IN 24×17.5x14cm Indigo Sophia 88,56 €
Βάζο Canopie Lula Lila-White Seletti 143,00 €
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΒΑΖΟ PUPPET GIRL 142 
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΒΑΖΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ 155 
Seletti Love in Bloom Kintsugi Porcelain Heart Vase €199
Bosa Primates Kandti Vase €1835