Η μάσκαρα είναι ένα από τα πιο βασικά προϊόντα μακιγιάζ και τη χρησιμοποιούν καθημερινά σχεδόν όλες οι γυναίκες, ακόμη κι εκείνες που δεν βάφονται ιδιαίτερα, για να τονίσουν τις βλεφαρίδες τους.

Η Marie Chantal Miller, σύζυγος του Παύλου, γιού του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, είναι γνωστή για τα φυσικά make up look της. Βάφεται διακριτικά δίνοντας προσοχή στους nude τόνους και φορά συνήθως ένα ελαφρύ ρουζ, κραγιόν σε απαλές αποχρώσεις και μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε το Vanity Fair, αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί φανατικά την Full Fat Lashes Mascara της Charlotte Tilbury που είναι διαθέσιμη στα Sephora και πρόκειται για ένα προϊόν που η συστηματική χρήση του βελτιώνει την όψη των βλεφαρίδων, δίνει φυσικό αποτέλεσμα, ενισχύει τον όγκο και το μήκος τους ενώ ταυτόχρονα τις διαχωρίζει. Τί άλλο να ζητήσει κανείς από μία μάσκαρα;

Charlotte Tilbury Full Fat Lashes – Mascara € 34,95

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε πριν τη μάσκαρα ένα eyelash primer ώστε να προετοιμάσετε τις βλεφαρίδες για να δεχθούν το χρώμα. Εφαρμόστε το primer τόσο στη βάση όσο και στις άκρες και στη συνέχεια προχωρήστε στην μάσκαρα. Οι βλεφαρίδες σας θα δείξουν πιο υγιείς, μακριές και πλούσιες δίνοντας ένταση στο βλέμμα σας και ομορφαίνοντας το βλέμμα σας.