Καθημερινά στο TikTok βλέπουμε πάρα πολλά βίντεο με συμβουλές ομορφιάς και μακιγιάζ, με πολλά από αυτά να είναι αμφιλεγόμενα, ωστόσο κάποια άλλα πετυχαίνουν τον στόχο τους. Ένα από αυτά που έχει γίνει πολύ δημοφιλές τελευταία και αφορά στο makeup των χειλιών δείχνει πώς μπορείτε να αλλάξετε το φυσικό περίγραμμα των χειλιών κάνοντάς τα να δείχνουν πιο σαρκώδη με τη χρήση ενός lip liner.

Αν λοιπόν είστε από τις γυναίκες που χρησιμοποιούν αποκλειστικά το μακιγιάζ για να δώσετε όγκο στα χείλη σας και δεν έχετε βάλει ενέσιμα fillers, όπως είναι το υαλουρονικό οξύ, για να τα κάνετε πιο ζουμερά, αυτό το makeup hack που έχει γίνει viral στο TikTok είναι για εσάς και θα σας κερδίσει.

Πρόκειται για ένα beauty trick που πραγματικά λειτουργεί, ονομάζεται oval lining και έρχεται σε αντίθεση με το over lining. Κατά τη διαδικασία του over lining, εφαρμόζουμε το μολύβι έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών ώστε να δείχνουν μεγαλύτερα. Αντίθετα, με το oval lining σχεδιάζουμε μόνο το κέντρο των χειλιών με το μολύβι σε οβάλ σχήμα ώστε να τονιστεί αυτό ακριβώς το σημείο. Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς ακριβώς θα εφαρμόσετε το μολύβι στα χείλη σας.

@ellie_mua

OVAL LINING YOUR LIPS 👄 would you try this? Ib @katiahaek #ovallining #liphacks #makeup #liptutorial

♬ original sound – Eloise 🦋
@atosaaghakhani

Here’s one way to line your lips… it’s called ovalining. Ovalining > overlining 🫣💋 credit: @Katia Haek ❤️ Products ❤️ @Nova Beauty snatched lip liner (nude 02) @Dior hyaluronic lip plumper (rosewood/012) #makeuphack #makeuphacks #beautyhack #beautyhacks #liplinerhack

♬ Boy’s a liar Pt. 2 – PinkPantheress & Ice Spice