Για την Κατερίνα Στικούδη είναι ακόμη καλοκαίρι και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, στη Μύκονο να απολαμβάνουν το μπάνιο τους μαζί σε μια πισίνα.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει επανέλθει πλήρως μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και το σώμα της είναι ακόμη πιο αψεγάδιαστο απ’ ό,τι θυμόμαστε. Φόρεσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι με κορδόνια, και μοτίβο σε πράσινο και μπλε χρώμα, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε μια αυστηρή πλεξούδα.

Oλοκλήρωσε το look της με εντυπωσιακά σκουλαρίκια και κολιέ τύπου τσόκερ με μεγάλα κοχύλια και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου τύπου aviator, ενώ επέλεξε ένα έντονο πράσινο neon χρώμα για το μανικιούρ της και ένα φωτεινό κόκκινο για το πεντικιούρ της. Εμείς, ωστόσο, θα σταθούμε στο χτένισμά της.

Αν θέλετε να πετύχετε αυτό το hair look, είτε πρέπει να έχετε πολύ μακριά μαλλιά είτε να προσθέσετε extensions. Πιάνετε πρώτα τα μαλλιά σας ψηλά σε μια κοτσίδα και μετά πλέκετε την κοτσίδα μετατρέποντάς τη σε πλεξούδα και σταθεροποιείτε με τζελ, λακ ή και τα δυο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι λάμψης για φινίρισμα. Στο σημείο που βρίσκεται το δέσιμο γυρίστε τα μαλλιά γύρω γύρω, ώστε να μην φαίνεται το λαστιχάκι και στερεοποιήστε με κρυφά τσιμπιδάκια.