Όλες αγαπάμε τo cat eye βλέμμα που μας χαρίζει το eyeliner, αλλά οι περισσότερες από εμάς δυσκολευόμαστε να πετύχουμε την τέλεια συμμετρική γραμμή όπως οι επαγγελματίες. Γι’ αυτό τον λόγο κάθε hack που θα μας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτο.

Το συγκεκριμένο τρικ είναι από τα πλέον αναπάντεχα, καθώς για να βοηθηθούμε, χρησιμοποιούμε ένα beauty tool που έχει σχεδιαστεί για τα νύχια και δε βοηθά μόνο στην κάτω γραμμή του eyeliner, αλλά και στην πάνω. Ο λόγος για το buffer, που προορίζεται για να λιμάρει την επιφάνεια των νυχιών, κάνει ωστόσο και πολύ καλή δουλειά στο να καθοδηγεί άψογα τη γραμμή του eyeliner.

Θα χρειαστείτε μόνο ένα λευκό buffer, που προφανώς μάλλον έχετε ήδη, και το eyeliner σας. Δεν θα εφαρμόσετε το eyeliner στο πρόσωπό σας, αλλά στο buffer και μετά θα πατήσετε σταμπωτά την πλευρά που έχει πάνω το προϊόν στην επιδερμίδα σας, σχηματίζοντας τις γωνίες που θέλετε. Το μόνο που θα έχει απομείνει θα είναι να γεμίσετε το κενό ανάμεσα στις δυο γραμμές με χρώμα. Έτοιμες! Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο πόσο απλό και αποτελεσματικό είναι και… καλή επιτυχία!