Η Lady Diana ήταν ένας πολύ όμορφος άνθρωπος εσωτερικά και εξωτερικά, γι’ αυτό υπήρξε δημοφιλής και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, ο οποίος της χάρισε και τον τίτλο της «Πριγκίπισσας του λαού». Παρόλο που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997 στο Παρίσι, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετικά επιδραστική προσωπικότητα σε πάρα πολλά επίπεδα.

Η Lady Diana δημιουργούσε τάσεις στην ομορφιά και στη μόδα: Σχεδόν ό,τι φορούσε γινόταν αμέσως trend και ό,τι υιοθετούσε, όπως το signature κούρεμά της, έσπευδαν να το ακολουθήσουν οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Για τα μυστικά της ομορφιάς της έχει μιλήσει κατά καιρούς η make up artist της, Mary Greenwell. Σε άλλο άρθρο έχουμε μιλήσει αναλυτικά για 8 από αυτά, που είναι διαχρονικά.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στην πολυτελή κρέμα προσώπου, την οποία χρησιμοποιούσε και ανήκει στο αγαπημένο skincare brand της, που είναι η ελβετική εταιρία καλλυντικών «La Prairie». H Diana φορούσε την κρέμα προσώπου Skin Caviar Luxe Cream και η επιδερμίδα της ήταν αψεγάδιαστη.

Η κρέμα Skin Caviar Luxe Cream της «La Prairie» συνδυάζει την αναβαθμισμένη επιστήμη του Caviar Premier με τα θρεπτικά μικροσυστατικά του χαβιαριού και το Exclusive Cellular Complex, για να παρέχει απαράμιλλη ανόρθωση, σύσφιξη και θρέψη, και να αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση ελαστικότητας, σφριγηλότητας και αναζωογόνησης.

Τα ενεργά συστατικά προσελκύουν, συγκρατούν και αναπληρώνουν την υγρασία βαθιά μέσα στο δέρμα, κάνοντας την κουρασμένη επιδερμίδα να φαίνεται ανανεωμένη. Χάρη στην πλούσια και βελούδινη υφή της, αυτή η απολαυστική κρέμα μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών και κάνει την επιδερμίδα λεία, μετά από συνεχή χρήση. Περιέχει μια υπεύθυνη σύνθεση χωρίς μικροπλαστικά και ένα 100% ανακυκλώσιμο βαζάκι από ανακυκλωμένο γυαλί κατά 25%.

Εμπνευσμένο από το πρωτοποριακό έργο του Dr. Paul Niehans για την αναζωογόνηση, το οποίο διεξήγαγε στη διάσημη Swiss Clinic, το Exclusive Cellular Complex που περιέχει αυτή η κρέμα χαρίζει στην επιδερμίδα νεανικότερη όψη. Η επαναστατική επιστήμη της «La Prairie» για το χαβιάρι συμπληρώνει το Caviar Premier και τα θρεπτικά μικροσυστατικά χαβιαριού, ξεπερνώντας τα όρια της απόδοσης και αξιοποιώντας στο έπακρο όλες τις ιδιότητες ανόρθωσης και σύσφιξης των συστατικών του χαβιαριού.

Η κληρονομιά της «La Prairie» στηρίζεται σε 90 χρόνια κυτταρικής επιστήμης και έχει τις ρίζες της στην ελβετική κουλτούρα. Χρησιμοποιώντας σπάνια και προηγμένα αντιγηραντικά ενεργά συστατικά, η «La Prairie» παρασκευάζει υπερσύγχρονα καλλυντικά και ανανεώνει διαρκώς τις συνθέσεις της, για να παρέχει πολυτελή προϊόντα περιποίησης.

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream € 639,95