Παλαιότερα ίσχυε ένας κανόνας σχετικά με τα αρώματα, ο οποίος πλέον τείνει να καταργηθεί: Άνδρες και γυναίκες επέλεγαν ένα άρωμα το οποίο δεν άλλαζαν και αποτελούσε το σήμα κατατεθέν τους. Πλέον και τα δύο φύλα, πειραματίζονται με νέα αρώματα, τα εντάσσουν στη ρουτίνα ομορφιάς τους και μάλιστα τα αναμειγνύουν δημιουργώντας εντελώς νέες δικές τους μυρωδιές κάνοντας layering.

H Ολυμπία Χοψονίδου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και το μάθαμε από ένα Q+A που πραγματοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν μια ακόλουθός της τη ρώτησε ποιο είναι το αγαπημένο της άρωμα. Η σύζυγος του προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ απάντησε πως της αρέσουν διάφορα αρώματα, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει κολλήσει με ένα συγκεκριμένο.


«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο… Μου αρέσουν πάρα πολύ τα αρώματα και τα μπερδεύω συνέχεια. Το τελευταίο άρωμα που τρελάθηκα και αγόρασα είναι το La Panthère Eau De Parfum του οίκου Cartier», γράφει στο story της η Ολυμπία Χοψονίδου αποκαλύπτοντας πως αγαπά την τέχνη του perfume layering.

Το συγκεκριμένο είναι ένα άκρως θηλυκό άρωμα, που ενσαρκώνει την αποπλάνηση μιας σαγηνευτικής γυναίκας μέσα από νότες γαρδένιας, φράουλας, περγαμόντου, αχλαδιού, ylang ylang, δέρματος και musk.