Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση από αυτούς που εύχονται «Καλό χειμώνα!» όταν επιστρέφουμε από τις διακοπές, καθώς είναι ακόμη καλοκαίρι – άλλωστε αυτή η ζέστη φροντίζει να μας το θυμίζει έντονα.

Είμαστε, όμως, από αυτούς που σιγά σιγά αρχίζουμε να εξερευνούμε τις τάσεις για το φθινόπωρο του 2024, καθώς -ημερολογιακά τουλάχιστον- ίσως κάποιοι να θέλουν να μάθουν τις επιλογές τους για την επόμενη σεζόν, η οποία πλέον είναι πολύ κοντά – μονάχα μερικές ημέρες για την ακρίβεια.

Ο διάσημος nail artist Tom Bachik, τον οποίο έχουμε αναφέρει πολλές φορές σε άρθρα μας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικά χρώματα, τα οποία προτείνει να χρησιμοποιήσουμε το ερχόμενο φθινόπωρο, καθώς πολλές γυναίκες αγαπούν τα εποχιακά χρώματα.

Ανάμεσά τους βλέπουμε ένα olive green που έκανε στην πολύ καλή πελάτισσά του, Selena Gomez, ένα μαύρο metallic, την απόχρωση μπλε του κοβαλτίου, που την έχουμε δει πάνω σε άλλη Α-lister πελάτισσά του, την Jennifer Lopez, ένα μπορντό, μια απόχρωση του πράσινου και ένα γλυκό καφέ.

Τώρα που το μαύρισμά μας θα αρχίσει σιγά σιγά να φεύγει, ίσως αναζητήσουμε χρώματα που θα δένουν περισσότερο με τη λευκή επιδερμίδα μας, συγκριτικά με τις έντονες αποχρώσεις που υιοθετήσαμε τους τρεις μήνες που μας πέρασαν. Επομένως, ίσως να ρίχνατε μια ματιά! Δε θα πάει χαμένη!