Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς βάφει τα νύχια της η σύντροφος του πλουσιότερου άνδρα στον πλανήτη; H Λόρεν Σάντσεζ, σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, εμπιστεύθηκε το μανικιούρ της στον πιο δημοφιλή nail artist του Hollywood, Tom Bachik, και εκείνος σε μία ανάρτησή του έδειξε το αποτέλεσμα.

Για την ακρίβεια έδειξε ένα μακρινό πλάνο του αποτελέσματος και αυτό προκάλεσε την γκρίνια των ακολούθων του οι οποίοι ήθελαν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του μανικιούρ που έκανε η Λόρεν Σάντσεζ και όχι μια μακρινή… ιδέα του. Ωστόσο, εμείς μπορούμε να διακρίνουμε το γούστο της και από μακριά.

Αρχικά να πούμε πως το ζευγάρι πρόσφατα βρέθηκε και στην Ελλάδα για διακοπές με τη θαλαμηγό του Τζεφ Μπέζος, στην οποία ήταν καλεσμένοι πολλοί a list celebrities, ανάμεσά τους και οι Kardashians. Η Λόρεν Σάντσεζ έχει ένα πολύ συγκεκριμένο beauty style στο οποίο παραμένει πιστή τόσο στις επίσημες όσο και στις καθημερινές εμφανίσεις της. Έχει μαύρα μαλλιά σε μεσαίο μήκος, επιλέγει nude χείλη στο μακιγιάζ και στα νύχια της προτιμά τις πολύ απαλές αποχρώσεις, τα σχεδόν διάφανα μανικιούρ. Ακριβώς έτσι, με ένα διάφανο nail inspo, εμφανίστηκε και στο Met Gala 2024 αλλά και στο Oscar’s Party.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Tom Bachik, η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Bezos Earth Fund ακόμα μία φορά κινήθηκε σε διακριτικούς και μίνιμαλ χρωματισμούς στο μανικιούρ της. Βλέπουμε ένα διάφανο τεχνητό μανικιούρ από τζελ με μήκος όπως σημειώνει ο ίδιος ο nail artist στη λεζάντα. Αν σας αρέσει η διαφάνεια, σίγουρα θα το αγαπήσετε.