Το αντιηλιακό είναι το νούμερο ένα προϊόν skincare τους καλοκαιρινούς μήνες και το αντηλιακό με χρώμα είναι αυτό που αντικαθιστά το make up και τις bb κρέμες για ελαφριά κάλυψη των ατελειών, προσφέροντας ταυτόχρονα και προστασία από τον ήλιο.

Η Μarie Chantal αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στην ιστοσελίδα της πως το αντιηλιακό που χρησιμοποιεί φανατικά φέτος το καλοκαίρι είναι το υπερπολυτελές «Tinted Sunscreen Cream Broad Spectrum SPF 30» του brand Sisley, κι εμείς την εμπιστευόμαστε.

Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 30

Το Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 30 υψηλής προστασίας βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τις επιπτώσεις της φωτογήρανσης, όπως ρυτίδες, πανάδες, αφυδάτωση και απώλεια σφριγηλότητας, χάρη στον ενισχυμένο συνδυασμό φίλτρων UVA και UVB και εξαιρετικά προηγμένων ενεργών συστατικών. Ο συνδυασμός βιταμίνης Ε και εκχυλίσματος Edelweiss δρα κατά των ελεύθερων ριζών, λειτουργώντας προστατευτικά από το οξειδωτικό στρες, την κύρια αιτία της φωτογήρανσης της επιδερμίδας.

Με αδιάβροχη φόρμουλα, απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα στην επιδερμίδα, ενώ διαθέτει μεταξένια υφή κρέμας και είναι φυσικά αρωματισμένο με αιθέρια έλαια φασκόμηλου και μαντζουράνας.

Κυτταρική προστασία: Το εκχύλισμα Edelweiss, σε συνδυασμό με ηλιακά φίλτρα, συμβάλλει στη διατήρηση της ακεραιότητας των κυττάρων από τις βλαβερές επιδράσεις των ακτίνων UV.

Στοχευμένη δράση στη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού: Τόσο το εκχύλισμα Edelweiss όσο και το έλαιο Kαμέλιας συμβάλλουν στην ενίσχυση της λειτουργίας του φραγμού, που επιτρέπει στην επιδερμίδα να διατηρεί το βέλτιστο επίπεδο υγρασίας και εγγυάται μεγαλύτερη ανεκτικότητα στις περιβαλλοντικές βλάβες.

Ενυδατική και θρεπτική φόρμουλα: Το βούτυρο Καριτέ, το έλαιο Καμέλιας και το εκχύλισμα Μάνγκο βοηθούν στην ανάκτηση της ελαστικότητας και της υγρασίας.

Sisley Paris Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF30 N°2 Golden 170€